skip to Main Content

3D Scan nauwkeurig tot 1.5CM met Real Time Kinematic

Moderne drone-technologie, in combinatie met RTK (Real Time Kinematic) precisie, heeft de deur geopend naar ongeëvenaarde precisie in 3D opmetingen. Met een opmerkelijke nauwkeurigheid tot op 1,5 cm biedt deze technologische benadering een gedetailleerd inzicht in terreinen en gebouwen. Het resultaat, vastgelegd in een verbluffend filmpje van een 3D-scan, presenteert een virtuele realiteit met ongekende details.

De veelzijdigheid van deze methode komt tot uiting in het opmeten van lopende meters, vierkante meters, volumes en hoogtes.

Drone opmetingen van volumes, hoogtes, lopende meters, vierkante meters

Of het nu gaat om terreinanalyse, bouwprojecten of het monitoren van industriële installaties, de drone met RTK maakt een snelle en nauwkeurige meting mogelijk. Deze geavanceerde technologie versnelt niet alleen het opmeetproces, maar levert ook 3D-beelden van uitzonderlijke kwaliteit op.

In een tijdperk waarin efficiëntie en precisie cruciaal zijn, vertegenwoordigt de combinatie van drones, RTK en 3D-scans een krachtige synergie. Het filmpje van de 3D-scan weerspiegelt de vooruitgang in meettechnologieën en opent deuren naar nieuwe mogelijkheden in diverse sectoren.

Back To Top